6. elokuuta 2011

Matkailua

26.7.2011 Tunnin ajomatkan jälkeen päästiin Kanniston kotieläintilalle, missä tutustuttiin moneen uuteen ihmiseen ja eläimeen. Alice paineli täysillä koirakaverinsa Zoomin kanssa ympäri maatilaa, moikkasi hanhia, hevosia, kaneja, possuja, lehmiä,vuohia, lampaita, alpakoita ja aaseja, jotka olivat kiinnostuneita koirista, kun valjastimme yhtä aaseista kärryjen eteen se kurkotteli kiinnostuneena kaulaansa koirien perään.
Parin tunnin riehumisen ja uusien asioiden tutkimisen jälkeen Alice nukahti aittaan omaan häkkiinsä ja minä pääsin syömään ja ratsastamaan, maastossa paineltiinkin kiitolaukkaa pitkin hiekkatietä.
Alice todella nautti täysin siemauksin maalaiselämästä ja sai uusia eläintuttavuuksia :)

28.7.2011 Vuorossa olikin junamatka Turusta Lappeenrantaan (Pasilassa junan vaihto), Junassa Alice nukkui suurimman osan ajasta ja loput söi luuta.
Junamatka oli mielenkiintoinen, sillä ensin junamatka viivästyi ratatöiden takia. Pasilassa kun vaihdoimme junaa, kuulutettiin junan tulevan myöhässä. Syytä ei kerrottu ja  kuulutuksia tuli useampia... Loppujen lopuksi juna oli 68min myöhässä. Nousimme junaan ja hetken päästä tuli kuulutus, että juna menee Vaasaan. n.5min olin ihan paniikissa, että noustiin väärään junaan, mutta sitten kuulutetaan, että äskeinen kuulutus oli väärä. Loppujenlopuksi oltiin oikeassa junassa ja pääsimme määrän päähämme. 

Junalla matkustimme Lappeenrantaan, josta meidät kyydittiin mökillemme Suomenniemelle. Mökillä Alice nautti jälleen vapaudesta ja luonnosta.
Alice tapasi mökillä kolme eri koiraa, yhden valtavan Pyreneittenkoira Jullin, jota kiskottiin korvista ja hännästä, seka härnättiin näykkäsemällä ja juoksemalla karkuun. Sekarotuista Jane koiraa seurattiin joka paikkaan ja kiskottiin vähän korvista. Vanha 15vuotias Norwichinterrieri Mörkö oli kuuro ja lähes sokea, Alice haisteli vähän Mörköä, mutta ymmärsi ettei sitä saanut kiusata.

4.8.2011 Matkustettiin junalla takaisin kotiin, tällä kertaa junamatka sujui muittamutkitta ja Alice oli yhtä nätisti kuin ensimmäiselläkin kerralla. :)

(Viereisessä kuvassa Julli, ylemmässä Alice ja aasi Måns)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti