18. heinäkuuta 2012

Näyttelykesä (:

Ei kesästä näyttelyitäkään puuttunu, vaikka turkki tippuikin! ;D




Latvia 6.7.- 9.7.2012

Mökiltä ku oltiin palailtu ni oli aikamoinen tekeminen, että sain Alicen näyttelykuntoon. Takkuturkki mökkihöperö lähti siis Latviaan 6.7.- 9.7.2012. Kahteen eri näyttelyyn, ekassa  7.7.2012 Ogre, Latvia speciality show:ssa esiinty edukseen ja sai ERI,2. Mutta illan näyttelyssä 7.7.2012 Ogre, Latvia national show:ssa menestys oli parempi ja sai ERI,1,SA,JUN-SERT,ROP-junior,PN2. :D


Forssa 14-15.07.2012
Forssassa Alicelta oli tippunut kaikki turkki ja oli suoraan sanottuna aika kalju, josta mainittiin myös arvostelussa, mutta sai Allu kuitenkin ERI,1. (:




Kangasala 21.07.2012
Belgianpaimenkoirien erikoisnäyttely
Huhhuh! Oli kyllä melkonen reissu. Alicella karvat edelleen kateissa ja ekat juoksutkin alko sit nyt. Hyvin se Allu esiinty, pientä sähläystä ja oikkuilua, mutta lopulta saatiin ERI ja arvostelu meni näin:
1 vuotias. Saksipurenta. Erittäin hyvän tyyppinen keskikokoinen narttu. Elegantti ja feminiininen. Erinomainen pitkä kallo. Keskikokoiset korvat. Erinomaiset tummat mantelinmuotoiset silmät. Erinomainen maski ja hyvä ilme. Keskimittainen kaula ja hyvä säkäkorkeus. Hyvän mallinen vartalo ja erinomainen rintakehä. Hyvät etu-ja takakulmaukset. Ihanan reipas liike.
Kasvattajalla oli mukana myös liuta muita koiria mm. Alicen isä; Hexen house yadohr, ERI. Veljet; Flammeus Show What, ERI ja Flammeus Simply the best, ERI. Siskot; Flammeus Success Story, ERI ja Flammeus Superstar, ERI, SA, ROP-junior, BIS2-junior. Sekä mummo Bestseller Yoplait, ERI ja pappa Mustantuiskun Zonathan, ERI. Kennel Flammeus oli myös ROP-kasvattaja ja BIS3-kavattaja! :D Eli mahtava näyttelypäisä kaikenkaikkiaan! (:



2 kommenttia:

  1. Moi :)

    http://frostdanger.kuvat.fi/ tuolta löytyy kuvia Alicesta belgierkkarista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips,
      kiitos kun ilmotit, nyt saan tänne kuvia niistäkin näyttelyistä! :D

      Poista