22. syyskuuta 2012

Sekoilua tokokokeessa

Takana taasen yllätysten täyttämä päivä. 
Oltiin Suomen Collieyhdistyksen järjestämässä tokokokeessa alokasluokassa, jossa tällä kertaa tuomaroi Harri Laisi. Vaikka lauantaiks oli luvattu sadetta, ni meil kävi tuuri ja koko kokeen ajan paisto aurinko. :D Alokasluokka alko taasen vasta 12.00, mut koirii luokassa oli 17 ja me oltiin vasta nro: 10. Eli jouduttii odotteleen kyllästymiseen asti...

Aluks tietenki alotettii 5 ryhmissä Luoksepäästävyydestä ja paikalla makuusta. 
Luoksepäästävyydessä Allu nousi seisomaan kun tuomari tuli tervehtimään ja paikalla makuussa kuuli luultavasti käskyn vääri, sillä nousi istumaan, kun lähin liikkeelle, mut kun huomas erehdyksen meni heti takas maahan itekseen.
Sit monen koirakon jälkeen, kun päästiin kentälle alotettiin seuraaminen kytkettynä. Tylsistyny Alice lähti innoissaa täydellisesti seuraamaan, mut niiku yleensä vika löyty ohjaajasta ja kuulemma katsoin liikaa koiraan, sama myös seuraaminen taluttimetta. 
Liikkeestä maahan meno sujui muitta mutkitta, mutta liikkeestä seisomisessa astui taas yhden askeleen käskyn jälkeen. Luoksetulo meni vauhdikkaasti ilohypyn kera, josta sitten rokotettiin puolellatoista pisteellä. 
Ja estehyppy sujui kympin arvoisesti. <3

-Luksepäästävyys  9,5
-Paikalla makuu  6
-Seuraaminen kytkettynä  8
-Seuraaminen taluttimetta  8
-Liikkeestä maahanmeno  10
-Luoksetulo  8,5
-Liikkeestä seisominen  9
-Estehyppy  10
-Kokonaisvaikutus  8,5

Lopputuloksena päästiin sijalle 4 ja saatiin ALO1, pisteillä 167,5

2 kommenttia: