16. elokuuta 2017

Saariston rengastie - koirat kärryssä

Hih, kaikkeen sitä ryhtyy, koirat kun on väkisinkin pidettävä matkassa mukana...


Ollaan tässä jo muutamana vuonna kesäpuuhailuna pyöräilty Saariston Rengastie ympäri. Aikaisemmin Alice on aina jäänyt hoitoon, mutta tällä kertaa kun Amykin on kuvioissa mukana päätin, että koirat tulevat mukaan. Ainoa ongelma oli ettei ne voinut juosta niin pitkää matkaa pyörän vierellä, joten jotta koirulit pääsee matkaan mukaan mentiin ja ostettiin kuljetuskärry pyörän perään ja näin koirien matka taittuikin yllättävän lunkisti. Amy paistattelikin melkein koko matkan kärryssä ja Alice sai kunnon reenin juostessaan välillä kohtuu matkoja pyörän vierellä. :D


Aiempina vuosina ollaan lähdetty kiertämään reittiä Maskusta Turun kautta Paraisille ja sieltä Nauvo - Korppoo - Houtskari - Iniö - Kustavi ja Maskuun takasin, tällä kertaa päätettiin lähteä kiertämään reitti toiseen suuntaan. Eli ensimmäisenä Maskusta Kustaviin, josta lautalla Iniöön.


Videolla Alice ja Amy ihailee lauttamatkan maisemia kärrystä käsin. <3
Iniöstä jatkettiin seuraavalla lautalla Houtskärin Mossalaan, jossa vuokrattiin yöpaikaksi ihana pikku mökki merenrantanäkymällä ja nautittiin illasta Mossalan leirintäkeskuksessa, kävellen näköalatornille ihailemaan saaristomaisemaa.



Seuraavana päivänä matka jatkui läpi saariston, usean pienen ja isomman lautan, kävely ja uinti sekä jätski paussien saattelemana aina paraisille isovanhempien mökille asti, jossa yövyttiin seuraava yö.



Paraisilta sitten pyöräiltiin rankkasadetta ja myräkkää pakoon kohti Maskua. Matkaa oli vielä viitisen kilometriä kun saatiin saavista kaatamalla vettä niskaan. Rankkasade ei hellittänyt loppumatkasta ja saavuttiinkiin määränpäähän onnellisena vettä valuen. :D Muuten matkalla olikin hyvä keli, aurinko paahtoi ensimmäisen päivän, toisena oli pilvistä ja kolmantena loppumatkasta saatiin niskaan myräkkä.

Pyöräiltyä tuli yhteensä 215 km, ehdottomasti ensi kesänä uudestaan! :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti